Custom wordpress website

Online aanwezigheid is nog nooit zo belangrijk geweest voor MKB bedrijven.

Over Custom WordPress websites

Welk doel heb je voor ogen met je nieuwe website, betere zichtbaarheid, nieuwe klanten of meer verkoop. Met mijn aanpak brengen we jouw wensen en die van je klanten in kaart. De raakvlakken die we vinden zorgen voor het beste resultaat.

De stappen die we doorlopen

Strategie

In de strategie fase bespreken we doelstellingen, klantensegmenten, de onderscheidenheid en aantrekkelijkheid van zowel je organisatie als je aanbod. Door inzichten op te doen over zowel klanten als de organisatie  en deze helder te hebben, weten we wat wel of niet belangrijk is. We bespreken:

Vormgeving

Visueel

Hoe je gezien wilt worden door de ogen van de doelgroep, komt tot uiting in de vormgeving. Het is de bedoeling visueel bij de bezoeker het juiste gevoel op te roepen. Door keuzes te maken in lay-out, kleurgebruik en lettertypes bereik je de juiste stijl.

Structuur

Vormgeving gaat ook over het helder neerzetten van de sitestructuur. Het zorgt voor een gebruiksvriendelijk website met een duidelijke navigatie. Denk aan keuzes binnen de header en footer of keuzes in categorieën en knoppen. De onderbouwing hiervoor zijn gebaseerd op het zoekwoordenonderzoek.

Content. Hoe spreek je je doelgroep aan.

Wil je informeren of enthousiasmeren? Een mooie zinsopbouw en de structuur van de tekst. Tekst is zeer relevant en schrijven is een vak apart. Naar wens schrijf ik zelf, verzorgen ik de eindredactie (corrigeren of redigeren), of de uitbesteding aan een schrijfexpert.

Je denkt in eerste instantie aan tekst, maar ook fotografie & video valt onder content.

realisatie

De technische realisatie is het daadwerkelijk bouwen. Aspecten als laadsnelheid en veiligheid zijn hierbij van belang. Ik bouw zelf of laat de website bouwen door een WordPress developer, dit is afhankelijk van de complexiteit van de website en bespreken we vooraf.

Meten om doelen te behalen

Een website is nooit af, het kan altijd beter. Je doelen behalen vraagt om kijken naar wat er gebeurt en daar op inspelen. Om te optimaliseren is installeren van een aantal meetinstrumenten, zoals Google Analytics en Google Search Console, noodzakelijk. Daarmee is te zien wat bezoekers doen. Het is een perfecte basis voor verbetering.

Prijzen Custom website

Een nieuw van een website is altijd maatwerk. Om jouw wensen helemaal goed uit te werken, is altijd een gesprek vooraf nodig. Samen bespreken we waar jouw website aan moet voldoen en wat dit technisch betekent.

Wil je toch graag een indicatie hebben? Bij een ‘one-page’ website moet je denken aan een prijs vanaf 1250 euro, Voor een custom website met meerdere pagina’s vanaf 3000 euro. 

Ja, ik wil een custom website

Ik hoor graag wat je wensen zijn. Neem contact op voor een kennismakingsafspraak op
06 – 11 26 27 04

Geen nieuwe website maar jouw website optimaliseren, dat kan ook.

Contactformulier