Gratis SEo Check

Doe de gratis SEO analyse en ken de verbeterpunten van zowel de techniek achter, als de inhoud van jouw website.

Kwalitatief betere bezoekers op je website

Doe je de gratis SEO analyse voor WordPress websites! Dan kom je, als (lokale) MKB ondernemer, te weten wat nog nodig is om beter bereikbaar en zichtbaar te zijn.

De SEO analyse geeft je inzicht in de prestaties van jouw website en/of je webshop richting je doelgroep. Het levert je een waardevol rapport op met verbeterpunten. Resultaat: Inzicht in de mogelijkheden om meer klanten op je website te ontvangen die op zoek zijn naar jouw aanbod.

Gratis SEO Scan Catelijne Werkt

ONTVANGT DESKUNDIG ADVIES VANUIT MEERDERE DISCIPLINES.

De gratis SEO analyse wordt uitgevoerd door zowel een webdeveloper als een online marketeer. Daardoor ben je gegarandeerd van een totaalonderzoek. 

WAT DOEN WIJ WANNEER JE EEN SEO ANALYSE AANVRAAGT?

Nadat je de SEO analyse hebt aangevraagd, neem ik binnen 24 uur telefonisch contact met je op voor de benodigde gegevens voor de zoekmachineoptimalisatie.

Wij gaan aan de slag met het uitvoeren van een analyse. Dit complete onderzoek richt zich vooral op de online, offline en technische prestaties van jouw website.

Na het afronden van de analyse ontvang jij kosteloos een rapport. Hierin vind je alle onderzoekspunten overzichtelijk terug. In het document zie je direct wat de verbeterpunten voor jouw website zijn. Ook krijg je tips in de vorm van actiepunten die je eventueel zelf kan uitvoeren.

Na ontvangst van het rapport neem ik telefonische contact met je op. Daarbij kan ik eventuele vragen beantwoorden en bespreken we ‘of en hoe’ je eventueel verder wilt.

Lokale ondernemers. Wie bedoel je dan precies?

Daarmee bedoel ik ondernemers die vooral klanten trekken uit de plaats of regio waarin ze gevestigd zijn. Als ook ondernemers die klanten hebben in de regio. Denk aan:

SEO analyse aanvragen?

Vul het contactformulier in.