Close
Type at least 1 character to search
Back to top
Catelijne Hol
online ondernemen?!Overwegen omzetten in doen
online ondernemen?!Overwegen omzetten in doen

Referenties

“Werken met Catelijne is ontzorgd worden en gespiegeld worden. Ze stelt vragen, luistert, maakt een goed plan, toetst en evalueert. Vanuit de inhoud én vanuit de samenwerking. Dat doet ze vanuit verbinding en heel mens- en servicegericht. Bovendien is Catelijne flexibel en weet snel in te spelen op ontwikkelingen en veranderingen. Heerlijke sparringpartner en professional op het gebied van online marketing. Vanuit haar communicatieachtergrond voegt ze daar bovendien ook echt waarde toe aan het proces.”

Mirella van de Bunte

Eigenaar en Strateeg Conceptinc

“Enthousiast, gestructureerd, oog voor details: zo maar een paar eigenschappen die je bij Catelijne vindt. Voor diverse projecten heeft Catelijne ons bij gestaan. Haar gedrevenheid heeft ervoor gezorgd dat we stappen zetten in de marktbenadering in Denemarken.”

Mathijs Wagenaar

Eigenaar CloseTheGap

De samenwerking met Catelijne was heel prettig. Haar kundigheid en expertise stonden altijd garant voor uitstekende resultaten. Bovendien is ze een meester in luisteren, terwijl ze tegelijkertijd het grotere plaatje in het vizier houdt. Het was een waar genoegen om met haar samen te werken.

Deborah Juliard

Senior communicatieadviseur JMW