wie ik ben

Freelance online marketing consultant

De lekkere flow in een opdracht ontstaat wanneer beide partijen elkaars krachten bundelen. Wanneer je van elkaars expertise gebruik durft te maken. Dit begint bij openheid naar elkaar toe. Ik vind dat een prettige manier van samenwerken.

Zet mij in voor:
• Online marketing strategie • social media campagnes • SEO website optimalisatie
• SEA Google Ads • E-mail marketing • Google Analytics

vitaal

Als energiek persoon met een natuurlijk enthousiasme ben ik vaak een motivator voor anderen. Ik zit graag in een flow met mensen. Door mijn sportachtergrond ga ik vol voor wat ik doe. Ik ben daarbij bereid nieuwe wegen te bewandelen en mijn open houding maakt me flexibel.

 

Mensen-mens.

In omgang met anderen ben ik sociaal, een luisteraar, optimistisch en hou van een geintje. Ik bouw snel en gemakkelijk relaties met anderen op en ben bereid mensen te helpen. Mijn intrinsieke motivatie is relaties goed onderhouden, ik ben dan ook gericht op een optimale afstemming tussen mijn belangen, organisatiebelangen en die van anderen.

Zelfstandig

Laat mij nieuwe zaken in werking zetten. In mijn werk ben ik pro-actief doelgericht, onafhankelijk, neem zelfstandig beslissingen en heb een nuchtere benadering naar zaken. Ik heb overzicht op voortgang en status van project of activiteiten, kan duidelijke grenzen aangeven en ben voorbereid om te improviseren.

certificaten

Google Ads Display Certification
Google Analytics Individual Qualification
Google Ads Fundamentals
Google Ads Search Qualification

contact catelijnewerkt

Zoek je een freelancer voor jouw online marketing activiteiten. Laten we kennis maken tijdens een wandeling, een kopje koffie of via beeldbellen.